Kahvinmuna Nopea kastikepudding

Kahvinmuna Nopea kastikepudding

Etsitkö jälkiruokaa, joka ei riko sinun alhaisen carb-keto-ruokavaliota? Tämä kahvi muna nopea vaniljakastike vanukas on matala hiilihappo korkea rasva pitää sinut ketoosissa.

Oli jonkin aikaa ymmärtänyt, että minulla on vakava ongelma ylensyössä. Niin kauan kuin voin muistaa, olen ollut riippuvainen ruoasta.

Ei päivä mennyt, että ajattelin, mitä minun seuraava ateria olisi. Se ei ollut huono kun olin nuorempi, koska minun aineenvaihdunta näytti olevan paljon suurempi.

Mutta nyt, kun olen 40-luvun puolivälissä, minun on leikattava tai taistelu pitää painoa. Ajoittaiset munanpurut ovat uusi salaisuus ruoan riippuvuuden hallitsemiseksi.

Aloitin ensimmäisen munan nopeasti viime kuussa, viikolla 45. syntymäpäiväni jälkeen. Siitä lähtien olen suorittanut kaksi viiden päivän munapataa ja aloittanut kolmanneksen.

Huomaan, että kun muna on nopea, syön paljon vähemmän ruokaa. Yksi niistä asioista, joita kaipaan, on herkkuja, joten keksin tämän kahvin muna-pikakastike vanukasta.

Muna-rasva-suhde täyttää munan nopeat vaatimukset ja valinnaisen juuston jokaisen munan maksimoidaan resepti. Stevian ja munkkihedelmien nesteuutteiden yhdistelmä antaa makeuden lisäämättä mitään hiilihydraatteja.

Minusta vaikuttaa siltä, ​​että stevian lisääminen munkkihedelmäuuteen antaa paljon miellyttävämmän maun, joka on lähempänä todellista sokeria. Stevia, jota käytetään itsessään, vie jonkin verran tottua, minkä vuoksi se on yleensä sekoitettu toiseen makeutusaineeseen, kuten erytritoliin, joka on sokerialkoholi.

Kantoja valmistetaan tyypillisesti vain munankeltuaisilla. Kuitenkin, koska tämä on munan nopea resepti, minun piti löytää tapa lisätä valkoiset.

Amanda My Tootie Foodie lähetti muna-nopean reseptin sitruunamehusta viime kuussa hänen Facebook-sivullaan, joka inspiroi tätä kahvinmuna-pikakastike-vanukasreseptiä.

Toisin kuin Amandan resepti, päätin erottaa munat, mikä on menetelmä, jonka olen nähnyt käytettynä tiramisun vaniljakastikkeen valmistuksessa. Keltuaiset kypsennettiin rasvojen kanssa kunnes paksuuntuneet ja sitten munanvalkuaiset hakattiin, kunnes ne olivat jäykkiä ja taitelluiksi vaniljakastikkeeseen.

Olin rajoittunut vain 1 unssin mascarpone-juustoa kohti munaa, jotta tämä pysyisi sopusoinnussa munan nopeiden vaatimusten kanssa. Siksi minun täytyi korvata joitakin juustoa voilla, joka myös tuottaa terveellisen rasvan tarvitsevan munan nopeaksi.

Tämä muna-nopea vaniljakastike oli tervetullut hoito munan nopeuden aikana tällä viikolla. Vaikka olen pystynyt hallitsemaan makeaa hampaani paljon paremmin kuin aiemmin, en ole valmis luopumaan makeisista kokonaan. Olen iloinen siitä, että minulla voi silti olla kunnollinen käsitys, kun taas munapasitus, joka täyttää kaikki munan nopeat säännöt.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: