Parsakaali Katkarapu Spaghetti Squash Alfredo

Parsakaali Katkarapu Spaghetti Squash Alfredo

Ei tarvitse unohtaa pastaa vähärasvaisesta ruokavaliosta tämän maukkaan parsakaalin katkaravun spagetti squash Alfredolla. Ja se on nopeaa ja helppoa valmistautua.

Kun vanhempani pysähtyivät toivomaan minulle hyvää syntymäpäivää pari viikkoa sitten, he tulivat lahjakkaiksi. He tietävät, että olen iso ruoka, joten he toivat minulle munia, kaalia ja spagettijuomaa. Kolme suosikkilevyistä hiilihydraattisista aineosista

Äitini poimi nämä ruoan jalustassa pikkukaupungissa, jossa asun. He huomasivat, että se oli vain liikaa heille. Olen halunnut hyväksyä sen, etten halua ruokaa hukkaan.

Spagetti squash oli laadukas orgaaninen lajike. Mutta ne olivat hyvin pieniä. Päätin tehdä parsakaalin katkarapu spagetti squash Alfredo heidän kanssaan.

Keitin spagetti squash minun Instant Pot. Se on suosikkitani ja se kypsenee melko nopeasti paineen alla. Valitettavasti minulla ei ole ollut paljon aikaa kokeilla tätä uutta laitetta.

Sinun ei tarvitse paljon aikaa tehdä tämän yksinkertaisen matalan ravinteiden parsakaali katkarapuja spagetti squash Alfredo lautasen. Se kypsenee nopeasti pannussa. Olen itse tehnyt tämän lautasen sen jälkeen, kun tuli kotiin pitkästä 12 tunnin työpäivästä.

Jotta asiat saataisiin entistä helpommin, käytin hienonnettua jäädytettyä parsakaalia. Minun katkarapuni oli valmiiksi kypsennetty, koska se oli jäädytetty cocktail katkarapu. En edes vaivautunut poistamaan häntäpäitä.

Pitkän työpäivän jälkeen tämä maukas parsakaali katkarapu spagetti squash Alfredo todella osui paikkaan. Minulla oli jopa paljon jäljellä olevia nautintoja viikon lopulla, joten minun ei tarvinnut kokata. Jos haluat vieläkin nopeamman Alfredo-kastikkeen, tutustu tähän Fluffy Chix Cookiin!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: